Strefen Orange 8,75 mg imeskelytabletit 16 kpl

Product Features

  • Strefen Orange lievittää kurkun turvotusta ja kipua
  • Strefen Orangen vaikutus alkaa 2 minuutissa
  • Vaikutus kestää jopa 4 tuntia

Käyttötarkoitus

Strefen Orange 8,75 mg -imeskelytabletit on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille lyhytaikaiseen kurkkukivun oireiden lievitykseen.

Vaikuttava aine on flurbiprofeeni (8,75 mg). Muut aineet ovat makrogoli 300, kaliumhydroksidi (E 525), appelsiiniaromi, levomentoli, asesulfaamikalium (E 950), nestemäinen maltitoli (E 965) ja isomalti (E 953).

Annostus aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: 1 imeskelytabletti
joka 3. - 6. tunti tarpeen mukaan. Korkeintaan 5 imeskelytablettia/vrk
ja enintään 3 vrk:n ajan.


Reckitt Benckiser Nordic A/S
Vandtårnsvej 83A
2860 Søborg
Tanska

Puhelin: +358 0 290 009200

Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

Ei alle 12-vuotiaille. Älä käytä Strefen Orange -lääkettä, jos olet yliherkkä flurbiprofeenille, muille valmisteen ainesosille, asetyylisalisyylihapolle (”aspiriinille”) tai muille tulehduskipulääkkeille; jos sinulla on, tai on aiemman tulehduskipulääkityksen käytön yhteydessä ilmennyt ruoansulatuskanavan verenvuotoa tai puhkeama, vaikea paksusuolitulehdus tai jokin verenvuotosairaus; tai jos sinulla on vaikea-asteinen sydämen, maksan tai munuaisten vajaatoiminta. Strefen Orange sisältää isomaltia ja maltitolia, jotka voivat olla lievästi laksatiivisia. Jos sinulla on jokin sokeri-intoleranssi, keskustele lääkärin kanssa ennen tämän lääkevalmisteen ottamista. Jos suussa ilmenee ärsytystä tai allergiaan/yliherkkyyteen viittaavia oireita esiintyy, on valmisteen käyttö lopetettava. Strefen Orange -valmistetta ei saa käyttää raskauden viimeisen kolmanneksen aikana. Valmisteen käyttöä ei suositella imetyksen aikana. Yleisinä haittavaikutuksina voi esiintyä huimausta, päänsärkyä, harhatuntemuksia, kurkun ärsytystä, ripulia, pahoinvointia sekä erilaisia reaktioita suussa ja nielussa. Strefen Orange voi myös harvoissa tapauksissa aiheuttaa yliherkkyysreaktioita. Varmista valmisteen sopivuus sinulle, yhteensopivuus muiden käyttämiesi lääkkeiden kanssa sekä muut varotoimet apteekkihenkilökunnalta ja/tai pakkausselosteesta. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriisi. Reseptivapaa itsehoitolääke.

Valmisteyhteenveto
http://spc.fimea.fi/indox/english/html/nam/humspc/0/14169480.pdf

Pakkausselosteet
http://spc.fimea.fi/indox/english/humpil.jsp?nimi=Strefen&myyntilupanro=&atc=

EA_3008277