Töihin Reckitt Benckiserille

Oletko opiskelija tai vastavalmistunut, joka harkitsee uraa tai on ehkä aloittanutkin työuran kulutustavaroiden (FMCG) parissa? Etsitkö uravaihtoehtoa tai työpaikkaa, jossa pääset itse tekemään päätöksiä, saat oikeaa koulutusta ja teet oikeaa työtä? Strepsils on vain yksi RB:n tuotemerkeistä – monet niistä ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa. RB – eli virallisesti Reckitt Benckiser – on maailman suurimpia kodin-, terveys- ja hygieniatuoteyhtiöitä. Yhtiömme ei ole kovin tunnettu – mutta tuotemerkkimme ovat!

Meillä on toimintaa yli 60 maassa, ja kussakin maassa työskentelee eri kansallisuuksia edustavia ihmisiä yhdessä. Tuotemerkkejämme myydään melkein maailman jokaisessa maassa, ja meillä on alan yrityksistä korkein innovaatioaste. Näiden tuotemerkkien voima on peräisin työntekijöistämme – he ovat lahjakkaita, motivoituneita ja yrittäjähenkisiä ja puhaltavat yhteen hiileen.

Lue lisää RB:n tyylistä ja kiinnostavista mahdollisuuksista verkkosivuiltamme (www.rb.com) tai tutustu meihin Facebookissa... koskaan ei voi tietää....