Julkilausuma

Me olemme Strepsils. Ja mielestämme hengitysongelmien ei tule keskeyttää tai rajoittaa normaalia elämää. ​
Siksi tutkijamme ovat yli 60 vuoden ajan tehneet uraa uurtavaa työtä hengitysterveyden parissa. ​

Tiedämme, että vähäisistäkin terveyden häiriöistä voi aiheutua enemmän vaivaa kuin vain fyysistä kipua tai epämukavuutta. Jos emme koe olevamme 100-prosenttisesti kunnossa, emme voi suoriutua ​100-prosenttisesti siitä mitä teemme. Siksi Strepsils tekee jatkuvasti innovaatioita ​hengitysongelmien vaikutusten ehkäisemiseksi ja on sitoutunut tarjoamaan terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden käyttöön parhaat mahdolliset  hoitoratkaisut, joka kerta. Tehokkaiden ratkaisujen avulla torjutaan antibioottien väärinkäyttöä. Antibiootit ovat tehottomia hengityssairauksia vastaan kahdeksassa tapauksessa kymmenestä, ja niiden liikakäyttö johtaa lääkkeille vastustuskykyisten superbakteerien muodostumiseen. ​

​Me olemme Strepsils. Tavoitteenamme on varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus parempaan hengitysterveyteen. Teemme kaikkemme säilyttääksemme antibioottien tehon tuleville polville pyrkimällä yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa lopettamaan niiden väärinkäytön. Näin teemme omalta osaltamme maailmasta terveellisemmän ja onnellisemman paikan, jotta elämä voi jatkua ilman rajoituksia.​

Strepsilsin sitoumus torjua antibioottien liikakäyttöä

Useimmiten (kahdeksassa tapauksessa kymmenestä)1 kurkkukivun aiheuttajana on virus. Antibiootit eivät tehoa viruksia vastaan, ja lisäksi niiden väärinkäyttö voi johtaa antibioottiresistenssin syntyyn. Antibioottiresistenssi on WHO:n mukaan yksi maailman suurimmista terveyttä uhkaavista tekijöistä.

Olemme tunnistaneet tämän uhkan, ja vuonna 2012 Reckitt käynnisti GRIP-yhteistyöohjelman (Global Respiratory Infection Partnership), jonka tarkoituksena on edistää toisaalta järkevää antibioottien käyttöä ja toisaalta lääketieteelliseen näyttöön perustuvaa oireenmukaista lähestymistapaa hengitystieinfektioiden hoidossa.

Me Reckittillä olemme ottaneet yhdeksi tehtäväksemme tukea koulutusta ja tietoisuutta antibioottiresistenssin merkityksestä sekä edistää asianmukaisten keinojen käyttöä päivittäisten hengitysvaivojen hoidossa – ja siten säilyttää antibioottien teho tuleville sukupolville.

Lue lisää antibioottiresistenssistä

Terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat lukea lisää GRIP-hankkeesta, ks- www.grip-initiative.org.

Viitteet